WonderHip / Baseret på videnskab
 
 
 
 
Et videnskabeligt produkt....
At udvikle velfungerende sikkerhedsanordninger kræver indgående kendskab til brugeren og hans situation og udfordringer.

Dengang vi satte os fore at udvikle WonderHip, blev markedet tilbudt hoftebeskyttere, der var kun teoretisk fungerende; de var hårde og stive, og brugerne klagede over smerter og ubehag, ved brug. Det var en udfordring for os.

WonderHip er, hvad vi kalder et "produkt af videnskab", og er et resultat af forskning og forsøg inden for flere områder af videnskaben.
I tillæg til vores egen viden og forståelse af bløde absorbenter, har vi nydt godt af den enorme viden og kompetence SINTEF UNIMED og Dr. Endsjø sitter inde med.
Dr. Thor-Øistein Endsjø har i mange år været den medicinske rådgiver og læge for det norske nationale håndboldhold samt for det nationale skøjtehold og det nationale alpinhold, og han har selv været aktiv udøver, endog i en Olympiade (1972). Han har dyb og grundlæggende indsigt i, hvilke skader som kan komme fra alvorlige fald - selv hos stærke og sunde atleter.
Vi overførte erfaringerne fra arbejdet med trykaflastende materialer og komfort-givende produkter til stødabsorberende, elastiske og nær-kroppen hoftebeskyttere.
WonderHip hoftebeskyttere er i stand til at absorbere de fleste kræfter man udsættes for ved nedslaget, og dermed mindske risikoen for fraktur. Det bløde materiale i absorbenten bliver optimeret ved påvirkning af kropstemperatur og puderne former sig til kroppen og giver en helt ny oplevelse inden hoftebeskyttelse.

Bukser - eller boxershorts der holder de absorberende puderne, er konstrueret af bomuld, Lycra og nylon i en superelastisk matrix, og de kan tåle mere end 300 vaskecyklusser ved 95 °C. Og de mærkes ganske komfortable at have på. Og de ser godt ud på dig.
 
Tekniske tester udført på WonderHip
 
EMPA
VEDLIGEHOLD
Sitz ApS | CVR: 33777477 | Kildegade 26, 8700 Horsens - Denmark | Tlf.: +45 2917 9927