WonderHip / Baseret på videnskab
 
 
 
 
Et videnskabeligt produkt....
At udvikle velfungerende sikkerhedsanordninger kræver indgående kendskab til brugeren og hans situation og udfordringer.

Dengang vi satte os fore at udvikle WonderHip ™, blev markedet tilbudt hoftebeskyttere, der var kun teoretisk fungerende; de var hårde og stive, og brugerne klagede over smerter og ubehag, ved brug. Det var en udfordring for os.

WonderHip ™ er, hvad vi kalder et "produkt af videnskab", og er et resultat af forskning og forsøg inden for flere områder af videnskaben.
I tillæg til vores egen viden og forståelse af bløde absorbenter, har vi nydt godt af den enorme viden og kompetence SINTEF UNIMED og Dr. Endsjø sitter inde med.
Dr. Thor-Øistein Endsjø har i mange år været den medicinske rådgiver og læge for det norske nationale håndboldhold samt for det nationale skøjtehold og det nationale alpinhold, og han har selv været aktiv udøver, endog i en Olympiade (1972). Han har dyb og grundlæggende indsigt i, hvilke skader som kan komme fra alvorlige fald - selv hos stærke og sunde atleter.
Vi overførte erfaringerne fra arbejdet med trykaflastende materialer og komfort-givende produkter til stødabsorberende, elastiske og nær-kroppen hoftebeskyttere.
WonderHip ™ hoftebeskyttere er i stand til at absorbere de fleste kræfter man udsættes for ved nedslaget, og dermed mindske risikoen for fraktur. Det bløde materiale i absorbenten bliver optimeret ved påvirkning af kropstemperatur og puderne former sig til kroppen og giver en helt ny oplevelse inden hoftebeskyttelse.

Bukser - eller boxershorts der holder de absorberende puderne, er konstrueret af bomuld, Lycra og nylon i en superelastisk matrix, og de kan tåle mere end 300 vaskecyklusser ved 95 °C. Og de mærkes ganske komfortable at have på. Og de ser godt ud på dig.
 
Tekniske tester udført på WonderHip
 
EMPA
VEDLIGEHOLD
Sitz ApS | CVR: 33777477 | Tobaksgården 3, 8700 Horsens - Denmark | Tlf.: +45 2917 9927